Individuele sessie

Individuele coaching met non-dualiteit en schaduwverkenning als leidraad. Een sessie van een uur begint met een korte meditatie om te landen en ontwikkelt zich verder vanuit het moment. Over het algemeen ontstaat er een dialoog waarbij onderzocht wordt waarin je jezelf tegenhoudt – in je expansie, in ten volle zijn wie je eigenlijk bent.

We hebben bijna allemaal moeite met er mogen zijn. Die moeite proberen we elk op onze manier hanteer te maken en meestal doen we onszelf daarmee te kort. We onderdrukken oorspronkelijkheid. We hoeven helemaal niets te doen om er te mogen zijn. We mogen er zijn, want we zijn er. Heel eenvoudig en toch heel moeilijk. Heel menselijk ook.

Een individuele sessie vindt plaats in Le-zen (Ronse) en duurt een uur. Het kost €50. Je kunt een afspraak maken via het contactformulier. Vaak is één afspraak genoeg om weer verder te kunnen. Wie graag wat meer begeleiding krijgt, kan ook meerdere keren komen.

 

Wat een leuke ontmoeting gisteren, met een onverwacht staartje. Toen ik terugreed voelde mijn lichaam zo intens zalig aan, tot in mijn tenen, dat ik mij even afvroeg of het wel veilig was om in zo’n toestand te rijden. Wonderbaarlijk de alchemie tussen mensen, of lag dat aan die groene thee? Ik zit hier innerlijk nog steeds in lachen uit te barsten.

Fred (Gent)

Mijn gesprek met Zoë bracht een wondermooie verandering in mijn leven teweeg: Zoë kan met haar zachte, diep doorgrondende vragen iets aanraken dat mij naar binnen brengt; daar waar iets ligt te broeden. Met zachtheid, warmte, geduld en liefde helpt ze om datgene naar de oppervlakte te laten komen dat nodig is om door te breken en een verandering tot stand te brengen! Zoë is vol gevoel en toch een krachtige ondersteuning terwijl ik uitgenodigd werd om mijn innerlijk weten aan te spreken! Dank u wel!

Annemieke (Roly)

Bij deze wil ik je nogmaals hartelijk danken voor het verblijf in Ronse. Het voelt aan alsof alles nieuw is. Ik mag er eindelijk zijn. Wat mij betreft zien we elkaar spoedig weer. Groeten van Hendrik.  Alive and kicking.

Hendrik (Wondergem)